top of page

Politica de livrare si retur

Politica de livrare

In urma lansarii comenzii dumneavoastra veti primi, in cel mai scurt timp, un e-mail de confirmare. Livrarea produselor comandate se face in termen de 2 – 4 zile lucratoare. Livrarea comenzii se face de catre un curier, direct la usa dumneavoastra. In ziua livrarii, veti fi contactat telefonic de catre curier.

 

 

Comenzile primite se vor livra prin intermediul unei firme de curierat rapid. Livrarea acestor comenzi este GRATUITA pentru comenzile a caror valoare depaseste suma de 350 RON. Coletul va fi expediat de catre firma noastra in termenul de 2 – 4 zile lucratoare de la lansarea comenzii.

Taxa unica de expediere are valoarea de 25 RON pentru comenzile din afara Bucurestiului si zonele limitrofe al eacestui si se aplica doar comenzilor cu o valoare sub 350 RON, aceasta va fi inclusa in valoarea de ramburs de achitat in momentul ridicarii comenzii.

La livrarile facute prin firma(e) de curierat rapid, coletul va ajunge la dumneavoastra in termen de 24 – 48 de ore de la expedierea lui de catre firma noastra.

Suma care va trebui platita de catre dumneavoastra va include:
- valoarea produselor comandate (valoarea facturata)

- taxa de livrare de 25 RON daca valoarea comenzii este mai mica de 200 RON si aria de livrare este in afara Bucurestoiului si zonelor limitrofe ale acestuia

Important: livrarea produselor este asigurata in limita stocurilor disponibile in depozitul nostru sau al furnizorului.

Bucuresti si zonele limitrofe:
Luni – Vineri: 8:00 – 18:00

 

Expeditii in afara Bucurestiului si zonelor limitrofe acestuia:
Orarul de livrare este stabilit de serviciul de curierat rapid contractat pentru livrarea comenzilor.

Politica de retur

Conform legislatiei in vigoare aveti dreptul de a returna produsele comandate din magazinul nostru in termen de 14 zile calendaristice, daca produsele in cauza au fost comandate de catre dumneavoastra, in calitate de persoana fizica.

 

Important: Toate cheltuielile aferente returnarii vor fi suportate de catre dumneavoastra iar rambursarea contravalorii produsului/elor se va face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

 

Rambursarea se face doar in contul bancar specificat de dumneavoastra. 

 

La klmpets.ro puteti returna orice produs, in termenul stipulat anterior, daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

Produsul trebuie sa fie in amabalajul lui original, nefolosit;

In cazul in care produsul este perisabil (e.g. hrana, vitamine, delicii) produsul va fi returnat doar daca ambalajul nu a fost deschis;

Odata cu produsul se vor returna toate documentele insotitoare asa cum au fost trimise de klmpets.ro.
 

 

Pentru a returna produsele:

Ne puteti anunta telefonic la 0765 128 654  sau prin email la lincaionelavalentina@yahoo.com, specificand numarul comenzii pentru care doriti sa faceti returul.

bottom of page